Gyakori kérdések

Kérdések és válaszok

Ha valamelyik kérdésedre nem kaptál választ keress meg minket üzenetben és nagyon szívesen válaszolunk rá.

Minden weboldal és webshop más és más igények alapján épül, így pontos árat kizárólag az elsődleges konzultációnk alapján tudunk mondani. 

A konzultációnk természetesen ingyenes, itt felteszünk néhány kérdést az igényeiddel kapcsolatban, ami alapján árajánlatot küldhetünk Neked. 

Fix csomagajánlatokról az árak menüpont alatt tudtok tájékozódni.

Egy általános bemutatkozó weboldal elkészítése rövidebb (maximum 2 hét attól függően mennyire vagyunk telítettek), míg egy webshop elkészítése valamivel hosszabb idő.

A webshopok elkészítési idejét első sorban a termékek száma befolyásolja. 3-4 héttől, 6-9 hétig terjedő intervallumokban lehet gondolkozni.

A megfelelő tárhely szolgáltató kiválasztásában is segítségedre leszünk, de szükség esetén a regisztráció elintézésében is segítünk Neked!

Ha szeretnéd megkönnyíteni a dolgunkat és tisztában vagy a paraméterekkel, az alábbi általunk preferált szolgáltatónál előre megvásárolhatod a tárhelyedet. www.sybell.hu

Mi legtöbb esetben a Sybell és a Mikro VPS tárhely szolgáltatókkal dolgozunk, itt a domain nevek lefoglalása 2.000 és 4.000 Ft között mozog 2 évre lefoglalva, illetve a tárhely egy évre 7-10.000 Ft-ba kerül. A szolgáltatók oldalán bővebben is lehet tájékozódni az árakról.

A jó hírünk az, hogy semennyire. Az alapvető frissítési feladatokat és a termékek feltöltését is megtanítjuk ügyfeleinknek a weboldalak átadásakor, viszont ha nem engedi az időtök, vagy nincs kedvetek ezzel foglalkozni, mi vállaljuk az általunk elkészített oldalak karbantartását, így nem kell amiatt aggódnotok, hogy felügyelet nélkül marad az oldalatok. Minden munkánkra garanciát és felelősséget vállalunk.

A weboldal és a webshop készítésen kívül vállaljuk egyedi céges logóval ellátott termékek nyomtatását is, ezeket hőnyomásos technikával készítjük el,

Termékek amikre vállaljuk a minta nyomást: sapkák, táskák, pólók, pulóverek melyek organikus pamutból és újrahasznosított poliészterből készülnek. 

Maradt még kérdésed?

Írd meg nekünk és mi megválaszoljuk!