Tűnj ki a tömegből

Professzionális weboldal szállásadóknak

Az apartmanodról az első benyomás az interneten kezdődik! Legyen a saját weboldalad az a hely, ahol az érdeklődők beleszeretnek!

A weboldal nem csak egy foglalási platform

A saját weboldal elengedhetetlen eszközök vállalkozások és egyének számára, akik egy profi online jelenlétet kívánnak létrehozni. 

Milyen Előnyökkel jár?

Teljes kontroll

Saját weboldal létrehozásával teljes kontrollt szerezhetsz az apartmanod bemutatásáról és a foglalási folyamatról. Te dönthetsz a képek, szövegek és információk tartalmáról és elrendezéséről.

SEO és online láthatóság

A weboldalad optimalizálása a keresőmotorok számára (SEO) növelheti az online láthatóságot. Ezzel olyan potenciális vendégekhez juthat el, akik máskülönben nem találnák meg az apartmant.

Kisebb jutalékok és költségek

A nagy online foglalási platformok, jutalékokat számolnak fel minden foglalás után. Saját weboldallal kiválthatod ezt a költséget, így a bevétel nagyobb része nálad marad, mivel a vendégek közvetlenül neked fizetnek, anélkül, hogy harmadik fél szolgáltatót használnának.

Folyamatos megtérülés

A saját weboldal közvetlen kapcsolatot teremt közöttetek és vendégeitek között. Ez a személyesség és kötetlenség erősítheti az ügyfélkapcsolatokat, és hosszú távon lojális vendégeket eredményezhet.

Egyedi megjelenés

Egy egyedi weboldal lehetőséget nyújt az apartmanod megjelenítésére. Ez segíthet kiemelkedni a versenytársak közül, és azonosíthatóvá tesz a vendégek számára.

Hosszú távú befektetés

Bár az elkészítés és karbantartás kezdetben költségekkel jár, hosszú távon ez egy befektetés. A weboldal fenntartása és promóciója sokkal olcsóbb lehet, mint a hosszú távú függés a külső online platformoktól.

Landing csomag

Ha egy oldalas bemutatkozó oldalt szeretnél, aloldalak nélkül.

129.000

Ft
A csomag tartalma:

Apartman csomag

Ha részletesebb, mindenre kitérő weboldalt szeretnél.

199.000 Ft

A csomag tartalma:

Webáruház csomag

Tartalmazza a szállítási és fizetési módok hozzárendelését max 100 db termékig.

299.000

Ft
A csomag tartalma:

Áraink alanyi adómentesek és tájékoztató jellegűek. Kérj ajánlatot és beszéljünk a részletekről! 

**Hirdetés csomag tartalma egy 50.000 Ft értékű Facebook hirdetés.

Akik minket választottak

Referenciák

A csepeli vérvételi labor weboldala

Egészségügyi marketing szolgáltató weboldala

Ausztrál ikerkutató központ weboldala

Készen állsz kitűnni a tömegből?

Kérj tőlünk ajánlatot, és 24 órán belül válaszolunk

Kérdések és válaszok

Gyakran felmerülő kérdések

Minden weboldal más és más igények alapján épül, így pontos árat kizárólag az elsődleges konzultációnk alapján tudunk mondani. 

A konzultációnk természetesen ingyenes, itt felteszünk néhány kérdést az igényeiddel kapcsolatban, ami alapján árajánlatot küldhetünk Neked. 

 

Általánosságban elmondható, hogy ha minden anyag a rendelkezésre áll, 2-4 hét alatt elkészül a weboldal. (Attól függően mennyire vagyunk telítettek).

A megfelelő tárhely szolgáltató kiválasztásában is segítségedre leszünk, de szükség esetén a regisztráció elintézésében is segítünk Neked!

Az alapvető frissítési feladatokat és a termékek feltöltését is megtanítjuk ügyfeleinknek a weboldalak átadásakor, viszont ha nem engedi az időtök, vagy nincs kedvetek ezzel foglalkozni, mi vállaljuk az általunk elkészített oldalak karbantartását, így nem kell amiatt aggódnotok, hogy felügyelet nélkül marad az oldalatok. Minden munkánkra garanciát és felelősséget vállalunk.